Ošterija Žogica

featured image
Naslov: Soška cesta 52
5250 Solkan
Telefon: 05 / 300 52 40
Elektronska pošta: info@zogica.com
Spletna stran: http://www.zogica.com/
Socialna omrežja: facebook

Delovni čas:

Ponedeljek 11.00 – 23.00
Torek 11.00 – 23.00
Sreda 11.00 – 23.00
Četrtek 11.00 – 23.00
Petek 11.00 – 23.00
Sobota 11.00 – 23.00
Nedelja 11.00 – 23.00

Brezglutenska ponudba:

V Ošteriji Žogica imamo kot novost v ponudbi jedi brez glutena, ki nastajajo po naših lastnih
recepturah in smo jih razvili prav za vas, cenjeni gosti.

Od slastnih pic, mimo mesnega ali zelenjavnega pastiča, pa do palačink…vse brez glutena.

Vabljeni ste brez predhodne najave, veseli bomo vašega obiska.

Nekaj dodatnih besed:

Žogico so najprej poznali kot pizzerijo in špageterijo, a danes pa jo poznajo daleč naokoli kot dobro, ma ne samo dobro, odlično ošterijo!

Ošterija je pravi kulinarični biserček Solkana, njihova kuhinja temelji na tradicionalnih noninih receptih, ki so jih z veliko domišljije in občutka prilagodili vsem okusom. Tako boste v prijetnem domačem in rustikalnem okolju lahko prišli na svoj račun tako tisti, ki vas bo pot zanesla na hitro potešitev lakote, kot tisti, ki si boste zaželeli gurmansko preživeti dan. Če se boste zanesli na strokoven nasvet sommelierja glede izbire vina, vam bodo z veseljem svetovali ustrezno žlahtno kapljico, ki se bo odlično prilegala k vaši jedi in razpoloženju.

Ponudba je res izjemno pestra, pogosto pa jo obogatijo še z tematskimi dogodki ali degustacijami. Pri njih se vedno dogaja, to vedo vsi, ki v Žogico redno zahajajo. Dobrot in specialitet imajo toliko, da se boste hoteli znova in znova vračati, da bi jih poizkusili čimveč.  Pregovorna primorska sproščenost, začinjena z malce hudomušnosti, okusna hrana, odlično vino znanih okoliških vinarjev, osrčje prelepega in mirnega okolja v bližini zapeljive Soče in znamenitega solkanskega mostu bodo vsekakor v vas pustili močan vtis, predvsem pa željo, da se vrnete še kdaj.

moja celiakija osterija zogica igrisce 2

Žogica je tudi odlično izhodišče za kakšnega od izletov na okoliške hribe, kolesarko turo, igre z žogo ali obisk adrenalinskega parka v neposredni bližini. Seveda je izvrstno poskrbljeno tudi za najrazličnejše igre z žogami in žogicami…od košarke, odbojke na mivki, tenisa in celo namiznega tenisa. Najmlajše obiskovalce pa bo prav gotovo razveselilo igrišče, namenjeno prav njim.

moja celiakija osterija zogica igrisce

Vabljeni k nam, tako na kosilo, kot na prečudovito preživet dan.

Galerija:

moja celiakija osterija zogica a     moja celiakija osterija zogica c     moja celiakija osterija zogica b     moja celiakija osterija zogica e     moja celiakija osterija zogica d