0
Browniji brez glutena
 
 

Browniji brez glutena

Browniji brez glutena
Browniji brez glutena

Sestavine

200 g mehkega SPAR free from masla
brez laktoze
,
– 4 jajca,
– 2 čajni žlički pecilnega praška,
– 50 g jedilnega škroba,
1 pakiranje SPAR free from mešanice
za temno pecivo

Mešanici lahko za še večjo sočnost dodate koščke čokolade, nasekljane orehe ali sveže sadje.

Postopek priprave

Navodila za peko:
Vse sestavine zmešamo v maso, s katero napolnimo tortni model s premerom 26 cm ali pekač za narastke. V predhodno segreti pečici pečemo približno 25 minut pri temperaturi 175˚C.

Pustimo, da se kolač ohladi. Pripravimo lahko še čokoladni preliv iz 150 g sladkorja v prahu, 50 g kakava brez laktoze, 50 g mehkega surovega SPAR free from masla in 2 žlic vode.

Ko se preliv strdi, kolač narežemo na kose in čokoladni browniji so pripravljeni.

Pa dober tek!

 

 

Koristen namig

Več informacij o izdelkih brez glutena linije Spar free from: