SPAR free from – Linija izdelkov za posebne prehranske namene

misc1

Dobra novica za vse, ki zaradi preobčutljivosti ne smete uživati živil, ki vsebujejo gluten in/ali laktozo! Linija izdelkov SPAR Free From bo preobčutljivim na določena živila olajšala življenje. SPAR Slovenija je prvo trgovsko podjetje v Sloveniji, ki je ponudilo lastno blagovno znamko izdelkov brez glutena in laktoze.

 

 

Več kot 60 izdelkov!

V liniji SPAR free from najdete več kot 60 kakovostnih in varnih izdelkov brez glutena in/ali laktoze. V ponudbi boste našli poleg osnovnih živil tudi povsem inovativne izdelke, ki ste jih še posebej pogrešali (lešnikov namaz, zmes za pico, čokolado …). Vaš vsakodnevni nakup vam bo olajšala enotna in že na prvi pogled opazna zelena embalaža vseh izdelkov.

 

Bogata raznolikost

SPAR free from je namenjen ljudem, ki ne smejo uživati glutena in laktoze. Uživali boste lahko prednosti skrbno proizvedenih izdelkov SPAR free from. Izbrane surovine, posebne recepture ter uporaba najnovejših in izjemno naprednih proizvodnih tehnologij vam zagotavljajo varnost in najvišjo kakovost.

 

 

Velika izbira za najboljšo ceno

Z linijo izdelkov SPAR free from boste lahko zopet uživali v raznoliki prehrani. Pozabite na težavno iskanje in omejeno izbiro izdelkov, ki jih smete uživati. Linija izdelkov SPAR free from je tu, da vam priskoči na pomoč, saj vam ponuja širok izbor po dostopnih cenah.

 

Znak kakovosti

Izdelki SPAR free from brez glutena in/ali laktoze so bili razviti v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za prehrano. Primernost izdelkov je preverila tudi Andreja Širca Čampa, prehranska svetovalka.

Vsi izdelki brez glutena so proizvedeni v skladu z mednarodnimi smernicami za brezglutenske izdelke.

.

 

.
Naročnik oglasa je Spar Slovenija d.o.o.