Predstavljamo vam – Barilla brez glutena

misc1

BARILLA BREZ GLUTENA

Spoznajte iz Barille – testenine brez glutena!

Skrbno izbrane sestavine in bogate izkušnje podjetja Barilla so omogočile nastanek testenin Senza Glutine (Barilla brez glutena).

Barilla ponuja tri testeninske izdelke brez glutena, ki jih lahko izberete za kombinacijo k vašim priljubljenim omakam: špageti, rebrasti peresniki ter svedri.

Vse tri oblike testenin so na voljo v trgovinah Mercator, Spar/Interspar, Tuš in Leclerc!

.

OKUSNE IN AL DENTE

Brezglutenske testenine Barilla so narejene iz bele in rumene koruze ter riža – mešanice treh naravnih brezglutenskih žit. Te tri glavne sestavine poskrbijo za nežen okus, zlatorjavo barvo in brezglutenski užitek. Vedno ostanejo »al dente«.

OKUSNE TESTENINSKE JEDI ZA VSE

V vseh tradicionalnih receptih lahko običajne testenine nadomestite s testeninami brez glutena Barilla. Pri drugih sestavinah recepta pa preverite, ali so primerne za tiste, ki glutena ne smejo uživati ali so nanj preobčutljivi. Idealne so za vse, ki ne smejo uživati glutena, a se kljub temu ne želijo odpovedati odličnim testeninam, ki jih lahko delijo z vso družino.

POKUSITE TUDI NAŠE OMAKE

Tudi vse omake in pesta Barilla so brez glutena. Prava izbira za vse, ki imajo celiakijo, torej so preobčutljivi na gluten, ter tudi za tiste, ki želijo z družino in prijatelji uživati v edinstvenem italijanskem okusu.