Izdelki Amo Essere brez glutena

misc1


Eurospin predstavlja linijo izdelkov AMO ESSERE brez glutena, ki je namenjena vsem, ki so intolerantni na gluten, in tistim, ki imajo celiakijo. Široka ponudba izdelkov je posvečena vsem, ki ne želite žrtvovati raznolikosti in okusa ob zagotavljanju varnih živil.

Linija ne zajema samo izdelkov, ki so že pripravljeni za uživanje, kot so na primer dišeči krekerji, okusni kakavovi in lešnikovi piškoti, kolački za zajtrk, pač pa tudi zmesi za pripravo kruha, pice in kolačev.

Linija, ki je popolnoma brezglutenska in zagotavlja odličen okus.

Predstavljeni izdelki so pripravljeni iz surovin, ki že naravno ne vsebujejo glutena, a se ponašajo z zelo bogatim okusom.

.

.
Na voljo so tri najbolj oboževane in priljubljene vrste testenin, vse na osnovi koruze in riža, ki sta brezglutenski žiti. Najbolj klasično italijansko jed, kot so špageti, spremljajo peresniki in svedrci, odlično oblikovani tako za lažje prelive kot za bogatejše in polnejše omake.

.

.
Lahki krekerji in prepečenec
so odličen prigrizek, z narezanim kruhom pa lahko pripravite okusne toaste, sendviče ali druge slastne prigrizke.

Na voljo je tudi odlična zmes za pripravo kruha in pice, s pomočjo katere boste lahko vsak dan postregli svoje najljubše recepte.

.

.
Linija AMO ESSERE
BREZ GLUTENA za še posebej okusne zajtrke in malice vključuje krhke piškote. Kokosovi piškoti, nežni in dišeči, ali s kakavom in lešniki – obožujejo jih tako odrasli kot otroci. V kombinaciji s svežim sadjem in skodelico mleka so zdrav in popoln zajtrk.

.

.
Preizkusite naše izvirne predloge: krhke piškote z medom za edinstven okus in koruzne kolačke za mehkobo, ki se ji ni mogoče upreti.

.

.
Prednost brezglutenskih zmesi za pripravo sladkih ali slanih kolačev je, da lahko vsak dan doma pripravite svoje najljubše recepte. Zmes za kolače, je idealna za pripravo klasične čokoladne torte, marmornega kolača, pa tudi sadnega kolača in mafinov.

.

Novosti in ostali izdelki brez glutena

Število izdelkov v liniji AMO ESSERE BREZ GLUTENA se stalno povečuje, saj želimo ponuditi čim bolj širok izbor izdelkov, prav tako pa najdete v trgovinah Eurospin številne izdelke brez glutena, ki ne nosijo naše blagovne znamke AMO ESSERE.

 

.

Izdelki Amo Essere brez laktoze in lažje prebavljivi izdelki

Linija AMO ESSERE ponuja tudi izdelke brez laktoze, ki so primerni za tiste, ki imajo intoleranco na laktozo. V liniji dobite jogurt, mleko, sirni namaz, maslo, mocarelo in topljeni sir v lističih, ki so odlični tako za prigrizke kot za pripravo vaših najljubših receptov.   

.

Več o izdelkih brez glutena in laktoze lahko odkrijete v brošuri, ki jo dobite v trgovinah Eurospin. Na strani www.eurospin.si pa lahko spremljate vse novosti in akcije vezane na linijo AMO ESSERE.


.
.
.
Naročnik oglasa je Eurospin Eko d.o.o.
.
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!