Dolcela mešanice za pripravo sladic brez glutena

misc1

Od sedaj naprej lahko sami doma enostavno in hitro pripravite Dolcela sladice brez glutena in uživate v čudovitih okusih brez skrbi. Predstavljamo vam Dolcela mešanice za sladice, brez glutena, ki so sedaj na voljo v vseh večjih trgovinah po Sloveniji.

Zaradi vse opaznejšega povpraševanja po brezglutenskih sladicah, smo se pri Dolceli odločili za ekstenzijo obstoječih mešanic za sladice. Za naše potrošnike smo pripravili ponudbo štirih brezglutenskih mešanic za pripravo že znanih sladic. Tako lahko danes brez skrbi, da bi zaužili gluten, uživate v Dolcela palačinkah ali vafljih, Brownijih, Muffinih in Cookijih.

Izdelki so namenjeni potrošnikom, ki sledijo modernim trendom prehranjevanja in tistim, ki so popolnoma intolerantni na gluten, torej bolnikom s celiakijo. Enostavna, hitra priprava in možnost izbire načina sladkanja z navadnim ali rjavim sladkorjem, ter odličen okus, so odlika vseh novih izdelkov Dolcela brez glutena. Vsi izdelki imajo na pakiranju znak prečrtanega simbola pšenice in so primerni za uživanje za ljudi s celiakijo.

DOLCELA AMERIŠKE PALAČINKE ALI VAFLJI BREZ GLUTENA
Pakiranje Dolcela Ameriških palačink ali Vafljev zadošča za 12 palačink ali 8 vafljev. Palačinke ali vaflje si lahko sladkate sami, z belim ali rjavim sladkorjem. Pakiranje vsebuje navodila za pripravo obeh mamljivih sladic. Spečene palačinke ali vaflje lahko prelijete s čokoladnim prelivom, sadnim ali javorjevim sirupom ali namažete z vašim najljubšim okusom Linolade.

DOLCELA COOKIES BREZ GLUTENA
Pakiranje Dolcela Cookies brez glutena zadošča za pripravo 15 okusnih kolačkov. Kolačke lahko sladkate sami, z belim ali rjavim sladkorjem. Okusni in krhki z dodanimi koščki čokolade so odlična poslastica v vsakem trenutku dneva.

DOLCELA ČOKOLADNI MUFFINI BREZ GLUTENA
Kralj med sladicami je zagotovo čokoladni muffin. Pakiranje Dolcela Čokoladnih muffinov brez glutena zadošča za pripravo 12 muffinov in vsebuje modelčke za peko. Po želji jih lahko sladkate z belim ali rjavim sladkorjem. Okusni, polni čokoladnega nadeva, s koščki temne čokolade, so izvrstna rešitev za vsak trenutek dneva. Poleg priprave slastnih in sočnih muffinov, se lahko ta mešanica uporabi kot biskvit za razne kolače in torte.

DOLCELA DOUBLE CHOCO BROWNIES BREZ GLUTENA
Ta sladica vas ne bo razočarala niti na praznični mizi. Dolcela Brownie brez glutena je sočna, okusna sladica, polna čokolade, ki je tudi brez glutena. Pakiranje Dolcela Double choco Brownie brez glutena zadošča za 24 okusnih kolačkov. V pakiranju imamo model za peko, ki je prilagojen količini mešanice, da Brownie-ji ostanejo sočni in mehki. Po želji jih lahko sladkate sami, z belim ali rjavim sladkorjem. S svojim zaokroženim čokoladnim okusom in sončno strukturo nudijo obilo užitka za ljubitelje čokolade.

DOLCELA – SLADICA JE MOJA PRAVICA. Brez glutena, brez skrbi.

.
.
.
Naročnik oglasa je Podravka.
.