Celia brezglutensko pivo

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl
Celia lager je brezglutensko pivo, ki vsebuje manj kot 0,5 mg glutena na 100 ml in je primerno za ljudi s celiakijo ali glutensko intoleranco, vegetarijance, vegane in vse, ki želijo izbrati brezglutensko alternativo običajnemu pivu. Celia pivo je eno izmed najboljših brezglutenskih piv na svetu, saj na račun tega, da ne vsebuje glutena, ne žrtvuje vrhunskega okusa. Če za druga brezglutenska piva velja, da so blažjega ali pa povsem drugačnega okusa od običajnega piva, ima Celia tisti pravi okus, ki ste ga vajeni pri pivu.

moja-celiakija-si-brezglutensko-pivo-celia-1
Celia je premium češko lager pivo, ki vsebuje manj kot 0,5 mg glutena na 100 ml

.
Ne žrtvujte užitka ob pitju piva

Celia Lager je prvovrstno češko pivo, ki ga odlikujejo naslednje lastnosti:

  • je brez glutena,
  • bio,
  • ne napihuje,
  • je lahko in pitno,
  • odličnega okusa,
  • vrhunske kvalitete,
  • ročno varjeno po tradicionalni metodi.

.
moja-celiakija-si-brezglutensko-pivo-celia-2
Svetlo brezglutensko pivo zanjo in temno brezglutensko pivo zanj. Lahko pa v obeh uživata oba!

.

Izbirate lahko med svetlim in temnim brezglutenskim pivom. Svetlo pivo Celia 4,5 % alkohola in ima osvežilen okus pravega svetlega češkega lagerja. Temno pivo Celia pa ima intenziven sladkasto-grenak lager okus in močno aromo, ter vsebuje 5,7 % alkohola. Izvrsten okus piva Celia je bil v letu 2016 nagrajen kar dvakrat, najprej na berlinskem sejmu, kjer je Celia pivo osvojilo prvo nagrado, nato pa še na Svetovnih pivovarskih nagradah (World Beer Awards), kjer je svetlo pivo Celia znova osvojilo prvo mesto za najboljši okus med brezglutenskimi pivi, temno pivo Celia pa je prejelo prvo nagrado za najboljši dizajn.

moja-celiakija-si-brezglutensko-pivo-celia-3
Naročite ga v bližnjem lokalu ali restavraciji in ga poskusite!

.

Vsem, ki bi ga želeli poskusiti, je pivo Celia že na voljo v številnih lokalih in restavracijah po Sloveniji. Seznam lokalov in restavracij, kjer ga lahko poskusite, si lahko ogledate na celia.si. Za več informacij nam lahko pišete na info@celia.si.

Če pa vas je pivo Celia že prepričalo, ali bi radi v njem uživali doma, ga lahko kupite v trgovinah Spar in Interspar ter E.Leclerc ali ga naročite preko spleta na http://www.pure-life.si/brezglutensko-pivo oziroma pri pooblaščenem distributerju http://www.ahac.si/.
.
.
.
.
Naročnik oglasa je I-splet d.o.o.
.
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!