Kuhinja Krušič

featured image
Naslov: Bezenškova ulica 11,
1000 Ljubljana
Telefon: 01 / 544 61 41
Elektronska pošta: kuhinja.krusic@gmail.com
Spletna stran: http://www.mesarstvo-krusic.si
Socialna omrežja: facebook

Delovni čas:

Poletni delovni čas: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00
Zimski delovni čas: od ponedeljka do srede od 8.00 do 18.00 četrtek, petek od 8.00 do 21.00
 .
 .
Po dogovoru se lahko za zaključene skupine obratovalni čas tudi podaljša.

Brezglutenska ponudba:

moja celiakija Kuhinja Krusic vm1
Pri nas vam bomo pripravili mesne jedi ter izdelke iz lastne mesnice. Vsi izdelki
razen krvavic so brez glutena.

Prehodna najava sicer ni potrebna, je pa zaželjena za jedi, ki so vnaprej kuhane ( golaž, obara
ter želodčke po tržaško ), kajti v primeru najave lahko jedi pripravimo z brezglutensko moko ali
pa le to nadomestimo z  drugimi dobrinami, ustreznimi za goste, ki ne uživajo glutena.

Prijazno vabljeni k obisku naše gostilnice.

Nekaj dodatnih besed:

moja celiakija Kuhinja Krusic vm2

V prijetnem ambientu se boste sprostili in uživali v kulinaričnih specialitetah!

Gostje radi pridejo na domač golaž, segedin, žrebičkovo obaro, želodčke po tržaško in še kaj. Gotove
jedi na žlico kuhamo vsak dan sproti, in omogočamo tudi, da jih stranke odnesejo s seboj domov.

moja celiakija Kuhinja Krusic vm3

Kuhinja po meri gostov – delamo samo v eni izmeni, tako da goste vedno postreže Sanja, v kuhinji
pa se trudi lastnica Tadeja ob veliki pomoči Angelce.

Ob izrednih priložnostih, kot so denimo praznovanja, se z našimi gosti lahko dogovorimo tudi za
podaljšan urnik.

Pri nas zadovoljimo tudi željam vegetarijancev, ki jim nudimo različne brezmesne dobrote.

Na svoj račun seveda najbolj pridejo ljubitelji dobrega mesa, ki si lahko naročijo zrezke različnih
velikosti, biftek na več načinov, tagliato na rukoli in na čebuli pražena jetrca, ki so prava poslastica.

K tako dobri hrani se prileže dobra kapljica. Točimo Chardonay in Cabernet Souvignon iz kleti Vižintin
Iz Goriških brd in Martinčičev cviček. Za ljubitelje piva ponujamo točen Heineken.

moja celiakija Kuhinja Krusic vm4
Naša kuharica Tadeja vam priporoča

Hladna predjed: Domača jetrna pašteta ali konjski pršut

Topla predjed: Jetrca ali možgani z jajcem

Na žlico: Žrebičkova obara

Pika na i: Konjski zrezki vseh velikosti (M in XL) ali pražena jetrca

Za sladokusce: Grmada ali domač jabolčni zavitek

Če naših jedi še ne poznate in bi radi preizkusili čimveč dobrot, lahko naročite TRIS jedi.
Priporočamo tris: konjska pašteta, hrbet po angleško in konjski pršut

Trudimo se, da bi kakovost izdelkov ohranili na čim višji ravni, zato uporabljamo najboljše
začimbe in stare preizkušene recepte.

Zavedamo se, da sta tako zadovoljstvo naših kupcev kot tudi obstoj podjetja odvisna od
kvalitete naših izdelkov.

Galerija:

moja celiakija Kuhinja Krusic 2     moja celiakija Kuhinja Krusic 1     moja celiakija Kuhinja Krusic 3     moja celiakija Kuhinja Krusic 4     moja celiakija Kuhinja Krusic 5